НОВИНИ

17 Січня, 2024 р., 16:01
Відповідно до рішення Берегівської міської ради від 10.11.2023 № 2299  «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території  Берегівської міської територіальної громади», 15 січня 2023 року відбулося перше засідання Робочої групи з розробки Комплексного плану просторового розвитку території де розглянуто порядок та основні етапи розробленя комплексного плану.
04 Січня, 2024 р., 10:21
Початок нашого проєкту "Навчання представників мікро, малих та середніх садівничих господарств/домогосподарств з використання засобів малої механізації", участь в якому можуть взяти домогосподарства та підприємства, що займаються садівництвом на території громади. Проєкт спрямований на скороченню важкої фізичної праці та покращенню економічного добробуту серед жінок, ВПО, молоді, ветеранів війни та членів їх сімей, людей з інвалідністю, та людей старшого віку. Метою проєкту є підвищення рівня механізації виробничих процесів мікро-, малих та середніх підприємств, а також домогосподарств, які займаються садівництвом, завдяки навчанню роботі з обладнанням та можливістю отримувати його в користування.
27 Листопада, 2023 р., 12:33
У 2018 році Міністерство молоді та спорту України спільно з партнерськими організаціями із метою активізації участі молоді у процесах реформування та творення держави ініціювали національну програму особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець». Мета національної програми «Державотворець» – створення системи особистісного та професійного розвитку молоді в Україні віком від 18 до 35 років, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності молоді. Випускниками програми стали сотні молодих людей з різних регіонів України, що вже створили проактивну всеукраїнську спільноту. 22 липня 2023 року відбувся Всеукраїнський молодіжний форум «Державотворець: молоді на варті змін» в КВЦ «Парковий». Доброчесні урядовці, відомі підприємці, журналісти та волонтери разом із понад 1000 студентами з усієї України обговорили можливості реалізації молоді в Україні та необхідність єднання зусиль для успішної відбудови держави.
20 Листопада, 2023 р., 11:38
   21 листопада 2023 року Україна відзначатиме 10-у річницю початку Євромайдану та Революції Гідності, які змінили хід історії країни та й усього світу. З огляду на історичну важливість Революції Гідності, необхідність відзначення 10-ї річниці від її початку на належному державному рівні відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р.  №112-р „Про затвердження плану заходів із вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні на 2021–2025 роки”, Указу Президента України від 11.02.2015 № 69/2015 „Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні”, Український інститут національної пам’яті (далі – Інститут) та Національний музей Революції Гідності спільно з партнерами здійснює організацію та проведення заходів з відзначення Дня Гідності та Свободи.
15 Листопада, 2023 р., 10:11
Безпека ваших пристроїв
15 Листопада, 2023 р., 09:59
Як зафіксувати та відшкодувати втрати майна під час війни

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень