Створено телеграм бот для доступу до матеріалів, інструкцій "Реєстр пошкодженого та знищеного майна"

Дата: 20.05.2024 16:29
Кількість переглядів: 106

Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури створено базовий функціонал телеграм боту, який полегшить доступ до матеріалів, інструкцій та відповідей на часті запитання для органів місцевого самоврядування в Реєстрі пошкодженого та знищеного майна (далі - РПЗМ).

Цей бот стане цінним інструментом для всіх, хто використовує РПЗМ, надаючи швидкий та зручний доступ до необхідної інформації.

Бот містить:

Інструкції та пояснення: Бот надає детальну інструкцію щодо отримання доступу до РПЗМ, а також всі необхідні для цього шаблони відповідних документів.

Доступ до матеріалів: Бот надає доступ до широкого спектру матеріалів що необхідні для роботи згідно рольової моделі РПЗМ, включаючи посилання на нормативно- правову базу, навчальні посібники та інші корисні документи.

Відповіді на часті запитання: Бот надає відповіді на часті запитання, що допоможе вам вирішити поширені проблеми.

Зверніть увагу!

Бот все ще перебуває на стадії розробки, і ми постійно працюємо над його вдосконаленням. Якщо у вас виникнуть пропозиції щодо його розвитку, ви зможете залишити їх в розділі „Контакти підтримки”.

Щоб почати роботу з ботом, перейдіть за посиланням: https://t.me/RPZM_bot

У разі виникнення питань по роботі з реєстром (РПЗМ) є можливість звернутись до технічної підтримки: reestr-support@renovation.gov.ua (073) 328-77-73.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень