НОВИНИ

09 Березня, 2023 р., 09:46
ІХ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку.  
01 Березня, 2023 р., 17:11
В Україні поновлено програму «Рука допомоги» – кредити непрацюючим громадянам з малозабезпечених сімей на початок чи розвиток власної справи 
26 Січня, 2023 р., 16:01
Український інститут національної пам’яті «Бій за майбутнє»
20 Грудня, 2022 р., 10:55
      Незабаром Новорічні та Різдвяні свята. Будинки культури, клуби, шкільні та дитячі установи, оселі громадян громади прикрасять новорічні ялинки невід’ємний атрибут цих свят. Багаторічний досвід свідчить, що більшість надзвичайних ситуацій, зокрема пожеж, що виникають під час святкування Нового року, трапляється через недотримання елементарних вимог безпеки при влаштуванні новорічної ялинки, через необережність під час використання різноманітних піротехнічних виробів та власну недбалість. У зв’язку з цим Берегівське РУ ГУ ДСНС України у Закарпатській області нагадує:
14 Грудня, 2022 р., 12:43
Берегівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області інформує, в наслідок російських ракетних обстрілів критичної інфраструктури (електромереж) тривають відключення електроенергії по всій Україні в т.ч. і в нашій області, що в свою чергу негативно впливає на виробництво та обіг харчових продуктів, особливо швидкопсувних.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень