Гайд безбар'єрних подій

Дата: 02.05.2024 09:15
Кількість переглядів: 381

Фото без опису

 У рамках виконання Національної стратегії створення безбар’єрного простору в Україні до 2030 року, в рамках ініціативи першої леді Олени Зеленської "Без бар’єрів", був створений новий розділ довідника безбар’єрності під назвою "Гайд безбар’єрних подій".

 Гайд безбар’єрних подій – це збірник правил коректного спілкування, в якому описані нові стандарти безбар’єрної мови, а також рекомендації щодо проведення публічних заходів з дотриманням принципів безбар’єрності. Ці поради стосуються як онлайн, так і офлайн подій. Успіх будь-якого заходу залежить від зручності та комфорту його учасників і гостей. Забезпечити це досить просто, якщо при організації заходу акцентуватися на безбар’єрності - починаючи від запрошень і вибору місця проведення до налаштування освітлення, облаштування різних зон і підготовки персоналу.

При підготовці цього гайду використовувались матеріали з «Довідника безбар’єрності» та Альбому безбар’єрних рішень.

Проєкт доступний у двох форматах – книги, яку можна завантажувати, та у форматі розділу «Довідника безбар’єрності» – тут.

Проєкт реалізовано громадською організацією «Безбар’єрність» за підтримки спільноти «Бізнес без бар’єрів», зокрема компанії ДТЕК, у співпраці з командою київського проєкту «Кураж».

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень