Повідомлення Філія «Берегівське лісове господарство» ДП «Ліси України» про клопотання щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Дата: 25.04.2024 09:30
Кількість переглядів: 23

Повідомлення Філія «Берегівське лісове господарство» ДП «Ліси України»  про клопотання щодо отримання дозволу на  викиди  забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

 

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: Філія «Берегівське лісове господарство» Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» / Філія «Берегівське лісове господарство» ДП «Ліси України».

Ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ: 45049507

Місцезнаходження суб’єкта господарювання, контакти: 90233, вул. Головна 50 А, с. Яноші, Берегівська ТГ, Берегівський р-н, Закарпатська обл., тел. +380678882726, Електронна пошта beregivske.lg@e-forest.gov.ua

Місцезнаходження об’єкта/промислового майданчика: 90238, вул. Руська 90, с. Балажер, Берегівська ТГ, Берегівський р-н, Закарпатська обл..     

Мета отримання дозволу на викиди: право експлуатувати існуючий об’єкт (третьої групи об’єктів за складом документів, у яких обґрунтовуються обсяги викидів, в залежності від ступеня впливу об’єкта на забруднення атмосферного повітря), з якого надходять в атмосферне повітря забруднюючі речовини або їх суміші.

Відомості про наявність висновку з оцінки впливу на довкілля: Виробнича діяльність, яку здійснює підприємство на майданчику не підлягає оцінці впливу на довкілля та прямо не передбачена вимогами ч. 2 та ч. 3 ст. 3 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» та критеріїв визначення планованої діяльності, яка не підлягає оцінці впливу на довкілля.

Загальний опис об’єкта : підприємство спеціалізується на лісівництві та іншій діяльності у лісовому господарстві. На проммайданчику знаходиться будівля відпочинку (готель) та адміністративна будівля кордонного будинку Чизайського лісництва Філії "Берегівське лісове господарство". Джерелами викидів забруднюючих речовин є каміни та піч кахельна (теплопостачання будівель).

Відомості щодо виду та обсягів викидів забруднюючих речовин від джерел, т/рік: діоксид азоту  - 0,061, оксид вуглецю - 0,06, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок 0,031, азоту (1) оксид  N2O -0,002; метан-0,003; НМЛОС-0,023; вуглецю діоксид – 51,49.          

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва та заходи щодо скорочення викидів не розроблялись, оскільки підприємство віднесено до третьої групи об’єктів. Діяльність об’єкта не призводить до перевищень санітарних і технологічних нормативів, встановлених чинним законодавством.

Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря - для джерел викидів встановлено нормативи ГДВ згідно наказу міністерства охорони навколишнього природного середовища України №309 від 27.06.2006 р.; для речовин, на які не встановлені нормативи граничнодопустимих викидів відповідно до законодавства, встановлюються величини масової витрати г/с.

Зауваження та пропозиції громадськості щодо дозволу на викиди: можуть надсилатися до Закарпатської обласної (державної) військової адміністрації за адресою: пл. Народна, 4, м. Ужгород, 88008; тел.: (0312) 69-61-00, 69-60-80; електронна пошта: admin@carpathia.gov.ua, або до Берегівської міської ради за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 7, м.Берегове 90202, economika2.beregovo@gmail.com

Строки подання зауважень та пропозицій: протягом 30 календарних днів з дня публікації даного повідомлення.

         

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень