ОГОЛОШЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території та Звіту по стратегічній екологічній оцінці до проекту документа державного планування.

Дата: 01.03.2024 09:10
Кількість переглядів: 51

ПОВІДОМЛЕННЯ

 

Берегівська міська рада оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території та Звіту по стратегічній екологічній оцінці до проекту документа державного планування.

ПОВНА НАЗВА ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Детальний план території земельних ділянок з кадастровими номерами: 2120482800:03:000:0009 та 2120482800:03:000:0011, за межами населеного пункту с. Гать, Берегівського району, з метою зміни цільового призначення земельних ділянок".

МЕТА ТА ПІДСТАВА розроблення  детального плану території – З метою зміни цільового призначення земельних ділянок, деталізації планувальної структури території, уточнення червоних, жовтих, блакитних, зелених ліній та ліній регулювання забудови, створення транспортної інфраструктури, організації транспортного і пішохідного руху, розміщення місць паркування транспортних засобів.

Замовник містобудівної документації - Виконавчий комітет Берегівської міської ради.

Розробник проекту детального плану -  ГАП Зазулич С., та звіту про стратегічну екологічну оцінку  ГІП Бакараєв О.

ОРГАН, ЩО ПРИЙМАТИМЕ РІШЕННЯ ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ - Берегівська міська рада.

ПЕРЕДБАЧУВАНА ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

 Дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення проекту Детального плану території та Звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочато з дня їх оприлюднення  01.03.2024 на сайті Берегівської міської ради   https://beregivska.gromada.org.ua/ та триватиме по 30.03.2024 включно.

ДАТА, ЧАС І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАПЛАНОВАНИХ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

02.04.2024 року о 15 годині(к.ч.) у приміщенні Берегівської міської ради за адресою: 90202, м. Берегове, вулиця Богдана Хмельницького, 7, відбудуться громадські слухання з презентацією та експонуванням  проекту.

Ознайомитися з проектом Детального плану та Звітом про стратегічну екологічну оцінку можна у відділі містобудування та архітектури виконавчого комітету Берегівської міської ради.  90202 Закарпатська обл., м. Берегове, вул. Богдана Хмельницького, буд.7.

ОРГАН, ДО ЯКОГО ПОДАЮТЬСЯ ЗАУВАЖЕННЯ І ПРОПОЗИЦІЇ, ЙОГО ПОШТОВА ТА ЕЛЕКТРОННА АДРЕСИ ТА СТРОКИ ПОДАННЯ ЗАУВАЖЕНЬ І ПРОПОЗИЦІЙ

Зауваження і пропозиції до Звіту із стратегічної екологічної оцінки, проекту Детального плану території подаються до відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Берегівської міської ради за адресою: 90202 Закарпатська обл., м. Берегове, вул. Богдана Хмельницького, буд.7 або на електронну пошту e-mail:  arch_bermvk@ukr.net .

Пропозиції та зауваження  просимо надавати  по 30 березня 2024 року.

Відповідальна особа – начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Берегівської міської ради Желізник Світлана Анатоліївна.

НЕОБХІДНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ ТРАНСКОРДОННИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ щодо проекту документа державного планування  - відсутня.

 

Детальний план території

Пояснювальна записка

СЕО

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень