ОГОЛОШЕННЯ про проведення відкритих торгів з особливостями код ДК 021-2015 90620000-9 «Зимове утримання вулиць Берегівської міської територіальної громади»

Дата: 25.01.2024 08:55
Кількість переглядів: 47

 

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення відкритих торгів з особливостями

код ДК 021-2015     

 

90620000-9  «Зимове утримання вулиць Берегівської міської територіальної громади»

 

 1. Найменування замовника: Управління міського господарства та благоустрою Берегівської міської ради

2. Ідентифікацій код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 26099415

3. Місцезнаходження замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 90202, Закарпатська область, місто Берегове, вулиця Богдана Хмельницького, 7

4. Категорія замовника: орган місцевого самоврядування

5. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі: код ДК 021-2015

код 90620000-9  «Зимове утримання вулиць Берегівської міської територіальної громади» 6. Кількість товарів (робіт, послуг): відповідно до погодних умов

7. Місце поставки товарів (робіт, послуг): Україна, Закарпатська область, м.Берегове, Берегівська міська територіальна громада

8. Очікувана вартість предмета закупівлі: 280 056,00 грн.

9. Строк поставки товарів (робіт, послуг): до 31.12.2024 року

10. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій:  02.02.2024 року, 00:00 год

11. Умови оплати: Замовник зобов’язаний протягом 10 (десяти) банківських днів з дати підписання Сторонами Акту здачі-прийняття послуг оплатити Виконавцю вартість наданих послуг.  Форма оплати послуг – безготівкова. Розрахунки за Договором здійснюються у національній валюті України.

12. Мова, якою повинні готуватися тендерні пропозиції: українська

13. Розмір, вид та умови надання забезпечення тендерних пропозицій (якщо замовник вимагає його надати): не вимагається

14. Дата та час розкриття тендерних пропозицій: визначаються електронною системою закупівель автоматично

15. Розмір мінімального кроку пониження ціни під час електронного аукціону:  для відкритих торгів з особливостями, що оголошуються в електронній системі закупівель PROZORRO остаточна ціна/приведена тендерної пропозиції формується за наслідками застосування аукціону.

16. Математична формула для розрахунку приведеної ціни (у разі її застосування): не застосовується

 

Уповноважена особа Управління

міського господарства та благоустрою

Берегівської міської ради, відповідальна

за організацію та проведення процедур

закупівель /спрощених закупівель                                               Ніна Мухтарова

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Технічні , якісні і кількісні  вимоги до предмета закупівлі за кодом ДК 021:2015 -

 

90620000-9  «Зимове утримання вулиць Берегівської

міської територіальної громади»

 

1. Вимоги:

 

1.1.Надання послуг здійснюється відповідно до вимог:

- Закону України «Про благоустрій населених пунктів»;

- Послуги повинні виконуватися з належною якістю та відповідно до встановлених чинним законодавством України норм та технічних характеристик. Період часу від початку снігопаду до виїзду техніки, кількість і тривалість циклів надання послуг - згідно «Технічних правил ремонту і утримання вулиць та доріг населених пунктів», затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  від 14.02.2012 №54.

- Інших діючих нормативних документів.

1.2. Учасник повинен забезпечити дотримання правил охорони праці, загальних заходів безпеки згідно ДСТУ , використовувати обладнання та матеріали, які не спричиняють шкоди довкіллю, забезпечити унеможливлення розсипання технологічного матеріалу (піщано-соляної суміші або іншого фракційного матеріалу) в процесі перевезення, не допускати забруднення навколишнього середовища паливно-мастильними матеріалами, які використовуються в процесі експлуатації машин та механізмів при наданні послуг.

1.3. Послуги надаються по мірі необхідності, у зв’язку  із несприятливими погодними умовами (ожеледиця ,  снігові замети , тощо). Період часу від початку снігопаду до виїзду техніки на об’єкти має становити не більше  30 хвилин.

1.4. Враховуючи характер надання послуг, Виконавець зобов’язаний надавати послуги в робочі, святкові, вихідні й інші не робочі дні. Протягом строку надання послуг необхідно забезпечити чергування працівника для виконання непередбачуваних робіт з даного виду надання послуг. В разі необхідності термінового виконання послуг Замовник в телефонному режимі може надавати доручення на виконання додаткових обсягів послуг або вносити зміни до раніше наданих заявок на виконання послуг.

1.5. Техніка надається в справному технічному стані з водієм та заправлена паливно-мастильними матеріалами.

1.6. Техніка ,  яка буде використана при наданні послуг повинна розміщуватися на території   Берегівської міської територіальної громади на власному чи орендованому майданчику .

1.7. Виконавець забезпечує можливість  мобільного використання техніки (на декількох об’єктах протягом зміни).

1.8. Вартість годин роботи техніки обліковується з моменту прибуття на об’єкт і моменту вибуття з об’єкту.

1.8. Заправка, подача техніки на об’єкт та інші супутні витрати повинні бути включені до ціни пропозиції. Компоненти піщано-соляної суміші закупляються та виготовляються за кошти Виконавця.

1.9. Всі працівники безпосередньо задіяні у процесі надання послуг повинні бути забезпечені спеціальним одягом та засобами індивідуального захисту (згідно вимог техніки безпеки).

 

 

 

2. Завдання:

 

2.1. Послуги надаються на території  Берегівської міської територіальної громади , Закарпатської області.

2.2. Об’єми робіт


п/п


Найменування робіт

Одиниця
виміру

  Кількість

1

2

3

4

 

Зимове утримання

   

   1

Зимове утримання . Очищення снігоочисником  проїжджої частини дороги від снігу , який щойно випав та при патрульному очищенні.

 1 км

50

 

2

Зимове утримання . Очищення проїжджої частини дороги від снігу трактором на пневмоколісному ходу , обладнаним відвалом , потужністю 59 кВт . Сніг , який щойно випав .

 

км прох.

 

80

 

3

Зимове утримання. Розсипка протиожеледних матеріалів розподілювачем на базі автомобіля . Ширина розподілення матеріалів 6 м.

 

1000 м²

 

254,6

4

Зимове утримання. Приготування протиожеледного матеріалу . Перемішування солі та висівок

100 т

0,81

5

Зимове утримання. Навантаження протиожеледних матеріалів

100 т

0,81

6

Хлористий натрій (Сіль технічна)

т

8

7

Щебінь-висівки , марка М-1000 і більше , фракція до

3 мм

м³

56

 

Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі передбачають необхідність застосування заходів із захисту довкілля

 

Послуги надаються працівниками Виконавця, що пройшли відповідний інструктаж та ознайомлені з нормативними документами щодо послуг, які надаються.

В будь-який момент виконання послуг Замовник має право перевіряти якість виконання робіт, робити зауваження щодо якості та кількості робіт, які необхідно виконати, або в разі, якщо якість послуг є незадовільної з точки зору Замовника, надавати час Виконавцю для усунення недоліків.

Підтвердження виконання послуг, здійснюється шляхом оформлення акту встановленого зразка.

 

Вимоги до учасників закупівлі :
для швидкого реагування на виконання послуг з зимового утримання доріг , учасник торгів повинен мати власний або орендований майданчик для зберігання снігоприбиральної техніки та протиожеледного матеріалу на території  Берегівської міської територіальної громади.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень