ОГОЛОШЕННЯ про проведення відкритих торгів з особливостями код ДК 021-2015 код 77211300-5 – Послуги із благоустрою населених пунктів (видалення аварійних дерев)

Дата: 09.10.2023 16:40
Кількість переглядів: 97

 

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення відкритих торгів з особливостями

 

          код ДК 021-2015

код 77211300-5 – Послуги із благоустрою населених пунктів

(видалення аварійних дерев)

 

1. Найменування замовника: Управління міського господарства та благоустрою Берегівської міської ради

2. Ідентифікацій код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 26099415

3. Місцезнаходження замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 90202, Закарпатська область, місто Берегове, вулиця Богдана Хмельницького, 7

4. Категорія замовника: орган місцевого самоврядування

5. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі:  код ДК 021-2015

77211300-5 – Послуги із благоустрою населених пунктів (видалення аварійних дерев)

6. Місце поставки товарів (робіт, послуг): Україна, Закарпатська область, Берегівська територіальна громада                

7. Очікувана вартість предмета закупівлі: 300 000.00 грн., з ПДВ

8. Строк поставки товарів (робіт, послуг): згідно Договору.

9. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: дата 24.10.2023р.  час 09:00

10. Умови оплати: Розрахунки за надані послуги здійснюються Замовником шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Виконавця, зазначений у Договорі, на підставі належним чином оформлених актів виконанних робіт(послу), підписаних уповноважених представниками Сторін протягом 10 банківських днів (за умови належного фінансування) від дати підписання. Форма оплати послуг – безготівкова. Розрахунки за Договором здійснюються у національній валюті України.

11. Мова, якою повинні готуватися тендерні пропозиції: українська

12. Розмір, вид та умови надання забезпечення тендерних пропозицій (якщо замовник вимагає його надати): не вимагається

13. Дата та час розкриття тендерних пропозицій: визначаються електронною системою закупівель автоматично

14. Розмір мінімального кроку пониження ціни під час електронного аукціону:  для відкритих торгів з особливостями, що оголошуються в електронній системі закупівель PROZORRO остаточна ціна/приведена тендерної пропозиції формується за наслідками застосування аукціону

15. Математична формула для розрахунку приведеної ціни (у разі її застосування): не застосовується

 

 

Уповноважена особа Управління

міського господарства та благоустрою

Берегівської міської ради, відповідальна

за організацію та проведення процедур

закупівель /спрощених закупівель                                               Ніна Мухтарова

 

Технічні , якісні і кількісні вимоги

 ДК 021:2015

 77211300-5 – Послуги із благоустрою населених пунктів

(видалення аварійних дерев)

 

з/п

Найменування робіт

Одиниця виміру

Кількість, од.

1.

Видалення аварійних та сухостійних дерев бензомоторною пилою за допомогою автопідіймача з обрізуванням гілок та верхівок дерев і розкряжуванням колод, діаметр стовбура на висоту 1,3 м. від 30 см. до 40 см.

од.

10

2.

Видалення аварійних та сухостійних дерев бензомоторною пилою за допомогою автопідіймача з обрізуванням гілок та верхівок дерев і розкряжуванням колод, діаметр стовбура на висоту 1,3 м. від 40 см. до 50 см.

од.

15

3.

Видалення аварійних та сухостійних дерев бензомоторною пилою за допомогою автопідіймача з обрізуванням гілок та верхівок дерев і розкряжуванням колод, діаметр стовбура на висоту 1,3 м. від 50 см. до 60 см.

од.

10

4.

Видалення аварійних та сухостійних дерев бензомоторною пилою за допомогою автопідіймача з обрізуванням гілок та верхівок дерев і розкряжуванням колод, діаметр стовбура на висоту 1,3 м. від 60 см. до 70 см.

од.

10

5.

Видалення аварійних та сухостійних дерев бензомоторною пилою за допомогою автопідіймача з обрізуванням гілок та верхівок дерев і розкряжуванням колод, діаметр стовбура на висоту 1,3 м. від 70 см. до 80 см.

од.

5

6.

Видалення аварійних та сухостійних дерев бензомоторною пилою за допомогою автопідіймача з обрізуванням гілок та верхівок дерев і розкряжуванням колод, діаметр стовбура на висоту 1,3 м. понад 80 см.

од.

3

7.

Навантаження вручну гілок та деревини на транспортний засіб

т.

Визначається учасником самостійно відповідно до нормативів

8.

Навантаження на автотранспорт деревини

т.

Визначається учасником самостійно відповідно до нормативів

9.

Завезення деревини по адресам малозабезпечених верств населення Берегівського ОТГ

т.

Визначається учасником самостійно відповідно до нормативів

10.

Перевезення відходів дерев (гілля тощо) автотранспортом на міський полігон з їх утилізацією

т.

Визначається учасником самостійно відповідно до нормативів

 

Виконавець самостійно проводить необхідні заходи з відключення електричних мереж відповідними службами та погодженням схеми організації дорожнього руху при виконанні робіт з Управлінням патрульної поліції в Закарпатській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України, якщо це необхідно для безпечного та якісного надання послуг згідно Переліку Замовника.

Виконавець повинен забезпечити:

  • надання послуг згідно з вимогами норм з охорони праці, норм з охорони навколишнього природного середовища, Державних санітарних правил і норм, гігієнічних нормативів та інших нормативних документів, що стосуються надання даних послуг;
  • якісне і своєчасне надання послуг з видалення дерев протягом року на території Берегівської територіальної громади, належне очищення територій видалення від гілля, кущів, крон дерев та інше;
  • забезпечити унеможливлення забруднення ґрунтів паливно-мастильними матеріалами, у випадку використання при наданні послуг машин та механізмів;
  • забезпечити своїх працівників спецодягом, взуттям, засобами індивідуального захисту (рукавички, ремені безпеки тощо) згідно діючих виробничо-санітарних норм;
  • за власні кошти забезпечити доставку працівників до місця надання послуг. Доставку обладнання, інвентарю та всіх необхідних матеріалів та засобів, задіяних в наданні послуг;
  • якість послуг з видалення дерев повинна відповідати вимогам діючого законодавства у частині санітарних вимог.

 

Основні роботи з підрізання дерев і живих огорож:

  • видалення дерев мяких і твердих порід вручну;
  • вирізання порослі дерев вручну;
  • подрібнення гілля, кущів і крон дерев механічним способом деревоподрібнюючою машиною;
  • збирання та навантаження гілок, подрібнених залишків кущів, крон дерев та перевезення їх на утилізацію.

 

Послуги з видалення дерев і вирізання порослі здійснюється цілорічно.

Надання послуг здійснюється згідно узгоджених графіків з Замовником або наданих ним листів-доручень. В разі необхідності термінового виконання послуг, що не передбачені графіком, Замовник письмово або в телефонному режимі, з послідуючим письмовим підтвердженням, надає додаткові об'єми послуг або вносить зміни до узгодженого графіку в межах лімітних асигнувань.

Виконавець повинен використовувати обладнання та матеріали, які не спричиняють шкоди довкіллю, забезпечити унеможливлення розсипання зібраного сміття (відходів від видалення дерев і порослі) в процесі його збирання та навантаження, не допускати забруднення навколишнього середовища.

Послуги надаються працівниками Виконавця, що пройшли відповідний інструктаж та ознайомлені з нормативними документами щодо послуг, які надаються.

В будь-який момент виконання послуг Замовник має право перевіряти якість виконання робіт, надавати зауваження щодо якості та кількості робіт, які необхідно виконати, або в разі, якщо якість послуг є незадовільною з точки зору Замовника, надавати час Виконавцю для усунення недоліків.

Вимоги до учасників закупівлі:

наявність працівників відповідної кваліфікації, обладнання і матеріально-технічної бази, дозволів (ліцензій, сертифікатів, посвідчень) для надання послуг з видалення дерев в м. Берегове, що відповідає технічним вимогам до предмета закупівлі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень