Обгрунтування технічних, і кількісних вимог на 77312000-0 – Покос трави та бур’яну на прибудинкових територіях багатоповерхових будинків, мікрорайонів Берегівської міської територіальної громади

Дата: 04.08.2023 08:46
Кількість переглядів: 126

Обгрунтування технічних, і кількісних вимог на

 

77312000-0 – Покос трави та бур’яну на прибудинкових територіях багатоповерхових будинків, мікрорайонів Берегівської міської територіальної громади

 

 

Об'єми робіт

 

 

п/п

 

Найменування робіт і витрат

Одиниця

виміру

  Кількість

Примітка

 

1

2

3

4

5

 

1

Викошування суцільних газонів ручними газонокосарками

100 м²

300

 

 

2

Скошування трави вручну

100 м²

400

 

 

3

Згрібання скошеної трави вручну

100 м²

700

 

 

4

Навантаження сміття вручну

т

1,9

 

 

5

Перевезення сміття до 5 км

т

1.9

 

 

 

               

 

Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі передбачають необхідність застосування заходів із захисту довкілля

 

Виконавець повинен забезпечити:

- надання послуг згідно з вимогами норм з охорони праці,  норм з охорони навколишнього природного середовища, Державних санітарних правил і норм, гігієнічних нормативів та інших нормативних документів , що стосуються надання даних послуг;     

 

Основні роботи   :

  • Скошування трави вручну на прибудинкових територіях багатоповерхових будинкі;
  • Скошування трави з використанням газонокосарки
  • Згрібання скошеної трави вручну ;
  • Перевезення сміття до 5 км
  •         Кількість циклів та періодичність скошування трави залежить від погодних умов і виконуються по мірі необхідності ,  здійснюється цілорічно в період росту трави в весняний , літній  та осінній період.  Косіння здійснюється  не рідше одного разу на місяць.          

            Надання послуг де кратність покосу становить менше одного разу на місяць здійснюється згідно узгоджених графіків з Замовником або наданих ним листів-доручень. В разі необхідності термінового виконання послуг, що не передбачені графіком, Замовник письмово або в телефонному режимі, з послідуючим письмовим підтвердженням, надає додаткові об'єми послуг або вносить зміни до узгодженого графіку.

            Виконавець повинен використовувати обладнання та матеріали, які не спричиняють шкоди довкіллю, забезпечити унеможливлення розсипання зібраного сміття в процесі його збирання та перевезення, не допускати забруднення навколишнього середовища при його транспортуванні.

Послуги надаються працівниками Виконавця, що пройшли відповідний інструктаж та ознайомлені з нормативними документами щодо послуг, які надаються.

В будь-який момент виконання послуг Замовник має право перевіряти якість виконання робіт, робити зауваження щодо якості та кількості робіт, які необхідно виконати, або в разі, якщо якість послуг є незадовільної з точки зору Замовника, надавати час Виконавцю для усунення недоліків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень