Повідомлення про намір встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення на території, що надаються КП «ЖКО ГРАНД» Берегівської міської ради

Дата: 15.06.2023 14:02
Кількість переглядів: 108

Шановні мешканці!

 

На підставі Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, затвердженого постановою КМУ від 01.06.2011 № 869 до Берегівської міської ради звернулось КП «ЖКО ГРАНД» Берегівської міської ради щодо встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

Діючі на цей час тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення встановлено на підставі рішення виконавчого комітету Велико-Бактянської сільської ради від 31.05.2019 року №9 у розмірі 13,25 грн. з водопостачання та 3,75 грн. із водовідведення. Загальна вартість становила 17,0грн за 1 м.куб.

За період дії тарифів на послуги відбулася дуже значна зміна ціни на електроенергію, паливно-мастильні матеріали, витрати на оплату праці (через збільшення розміру мінімальної заробітної плати), зростання ставок податків та збільшення платежів. Це в свою чергу може призвести до негативних наслідків,  таких як перебої в наданні послуг із водопостачання та водовідведення. 

Тому відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 року №239 та Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, затвердженого постановою КМУ від 01.06.2011 № 869, розроблено новий тариф на послуги.

Нові тарифи із централізованого водопостачання становлять 18,0 грн., до діючого тарифу складає 135,8%.

Нові тарифи із централізованого водовідведення становлять 8,0 грн., до діючого тарифу складає 213,3%.

Враховуючи вище наведене та відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги» підготовлено проект рішення виконавчого комітету «Про встановлення КП «ЖКО ГРАНД» Берегівської міської ради тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення». Ознайомитися з проєктом рішення та структурою тарифів можна на сайті Берегівської міської ради.

Свої пропозицій та зауваження можна надсилати на офіційну електронну адресу Берегівської міської ради: beregszasz_rada@bereg.net.ua протягом 10 днів.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень