ІХ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку. Відтепер у новому форматі!

Дата: 09.03.2023 09:46
Кількість переглядів: 160

ІХ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку.  

Відтепер у новому форматі!  

 

29-30 березня 2023 року відбудеться IX Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку, з метою сталої взаємодії громади, медіа, бізнесу та органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у соціальному розвитку громад, участі молоді у  відновлення України,   створення додаткових можливостей для становлення, розвитку молоді, сприяння ініціативі та активності молодих громадян в усіх сферах життєдіяльності.

 

Цьогорічний форму має тему: Залучення молоді до відновлення України, плани та пріоритети на 2023 рік

 

Подія об'єднує тисячу спікерів, відбуватиметься онлайн із трансляцією на офіційній фейсбук сторінці організаторів facebook.com/letsdoitukraineeco

 

Форум відбудеться у два етапи: обласний та всеукраїнський. Кожна з 24 областей матиме окрему кімнату для зустрічі із трансляцією на фейсбук, де учасники зможуть представити свою діяльність та плани на поточний рік, обмінятись досвідом, знайти партнерів для спільної реалізації проєктів, залучення експертів з інших організацій. Підписуйтесь та активно долучайтесь.

 

Реєстрація за посиланням https://letsdoitukraine.org/2023/02/all-ukrainian-forum-of-interaction-and-development до 17 березня 2023 року включно.

До участі запрошуються: представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, керівники ОДА/ОВА, мери міст, голови територіальних громад, зіркові амбасадори, громадські активісти, представники медіа, бізнес, лідери громадської думки, представники фондів та донорських організацій, керівники громадських організацій та об’єднань, керівники асоціацій та спілок, керівники молодіжних, студентських та шкільних рад, керівники молодіжних центрів та активні громадяни.

 

Список акредитованих спікерів та порядок виступів буде опубліковано 21 березня в новинах на сайті letsdoitukraine.org.

 

«Уже дев’ятий рік поспіль Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку дає нашому молодому поколінню можливість поспілкуватися з експертами усіх рівнів та у різних сферах. Це саме та подія, яка допомагає у формуванні актуальної молодіжної соціальної політики. У 2022 році, попри війну, форум охопив 8857 глядачів та об’єднав найкращих спікерів з усіх куточків України, серед яких Державний Секретар Кабінету Міністрів України Олександр Ярема, Президент міжнародного руху «Let’s Do It World»  Хейді Солба, Заступниця Міністра молоді та спорту України Марина Попатенко та інші. Не пропустіть свій шанс отримати колосальний досвід, дізнатися багато корисної інформації та почерпнути натхнення. Відновимо Україну разом, приєднуйтесь» - зазначає лідерка Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» Юлія Мархель.

 

Ставте нагадування в календарі,  приєднуйтесь до Всеукраїнського форуму взаємодії та розвитку, активно долучайтесь до прямої трансляції на сторінці www.facebook.com/letsdoitukraineeco, обирайте організації з якими бажаєте взаємодіяти та розвиватись. Серію прямих трансляцій матиме змогу переглядати кожен. Усі записи будуть збережені.

 

Організатор заходу – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Всеукраїнського молодіжного центру, Українського державного центру позашкільної освіти та обласних державних адміністрацій.

 

Слідкуйте за новинами на сайті letsdoitukraine.org. 

 

 

Візуальні матеріали: https://www.dropbox.com/sh/x1g7wfawv8oqveq/AABaQG3DPXLDNMLk8hMCTVpga?dl=0 - папка Форум

 

 

«IX ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ ВЗАЄМОДІЇ ТА РОЗВИТКУ»

 

ТЕМА ФОРУМУ: Залучення молоді до відновлення України, плани та пріоритети на 2023 рік

 

Запрошуємо представників регіональних ЗМІ, журналістів, редакторів, власників ЗМІ, керівників пресцентрів, телерадіо компаній та друкованих ЗМІ взяти участь 29 березня 2023 року в урочистому відкритті о 9:00 онлайн та з 14:30 до 15:30  у обласних етапах форуму онлайн  з виступом до 5 хв, ZOOM.

 

Панель. Регіональні ЗМІ, специфіка роботи та взаємодії, пріоритети та вірусні теми у 2023 році. Тема обговорення: робота ЗМІ сьогодні, специфіка. Анонс можливостей взаємодії в області згідно з компетенцією. Заклик до взаємодії та співпраці, інформаційна підтримка соціальних ініціатив, розвиток демократичного інформаційного простору області для відновлення України. 

 

Реєстрація за посиланням https://letsdoitukraine.org/2023/02/all-ukrainian-forum-of-interaction-and-development до 17 березня 2023 року включно.

 

Контактні особи: 

+38 (095) 888 50 80 - Романчук Людмила, Національна координаторка проєкту «IX Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку», всеукраїнський та міжнародний рівень.

Контакти координаторів обласних форумів в контактах на сайті letsdoitukraine.org

+38 (066) 444 51 54 - Анастасія Кошуба, Керівниця прес-служби

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

28 березня

12:00-12:40

Технічний інструктаж, перевірка технічної спроможності платформи, відео, аудіо, презентацій, сценарна перевірка порядку виступів спікерів. Запрошуються спікери або уповноважені ними особи. Участь обов'язкова.

29 березня

08:45

Технічний інструктаж, вихід у прямі трансляції. До участі запрошуються всі спікери форуму. Регламент до 5 хв.

 

9:00

Церемонія урочистого відкриття заходу. «IX ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ ВЗАЄМОДІЇ ТА РОЗВИТКУ»

Вітальне слово організаторів та поважних гостей. 

 

09:45 

Поділ на обласні онлайн кімнати форуму, включення прямих трансляцій. Одночасна пряма трансляція 25 регіональних форумів.

 

10:00

Церемонія урочистого відкриття обласних етапів форуму. 

 

Вітальне слово організаторів та поважних гостей.

 

Обговорення: соціальні пріоритети, програми відновлення регіону, важливість взаємодії органів місцевого самоврядування, громади, бізнесу та ЗМІ.

 

Спікери: голова ОДА/ОВА, мери міст обласного значення, голови районних адміністрацій та територіальних громад.

 

10:30

Актуальні напрямки для ефективної співпраці, плани, програми 2023. інформаційна, організаційна підтримка соціальних ініціатив, можливості ресурсної підтримки.

 

Пріоритети розвитку і підтримки волонтерства, молодіжної та соціальної політики, відновлення України та регіону у 2023 році. Можливості, регіональні програми.

 

Спікери: начальники обласних управлінь ОДА, представники органів місцевого самоврядування, профільних управлінь, департаментів (позашкільна освіта, соціальна політика, молодь, спорт, екологія, інформація, можливості для ВПО)

 

11:30

Панель. Асоціації та громадські організації регіону, презентація планів та проєктів на 2023 рік. 

 

Презентують: назву організації/ініціативи; основні напрямки діяльності; представництва в області;

заплановані проєкти, які відбудуться з дотриманням карантинних та воєнних реалій; контактна інформація.

 

Спікери: керівники асоціацій та громадських організацій

 

13:00

Перерва трансляції

 

13:30

Панель. Соціально відповідальний бізнес

пріоритетні напрямки діяльності та взаємодії у 2023 році.

 

Обговорення: напрямки розвитку КСВ, перспективи можливостей взаємодії та партнерства у 2023 році, пріоритетні напрямки співпраці з громадським сектором. Які соціальні проєкти планують підтримувати та розвивати. Ресурсна підтримка соціальних проєктів. 

 

Спікери: власники, директори, представники бізнесу, менеджери: HR, PR, CSR, маркетинг, комунікації.

 

14:30

Панель. Регіональні ЗМІ, специфіка роботи та взаємодії, пріоритети та вірусні теми у 2023 році.

                                                                      

Обговорення: робота ЗМІ сьогодні, специфіка. Анонс можливостей взаємодії в області згідно з компетенцією. Заклик до взаємодії та співпраці, інформаційна підтримка соціальних ініціатив, розвиток демократичного інформаційного простору області. 

 

Спікери: представники регіональних ЗМІ, журналісти, редактори, власники видань, керівники пресцентрів, друковані ЗМІ

 

15:30

Перерва трансляції

 

16:00

Панель. Зіркові амбасадори та лідери громадської думки.

Запрошуються: співаки, актори, блогери, спортсмени, письменники, художники, дизайнери та інші публічні особи).

 

Тема: Зіркові соціальні ініціативи. Важливість участі лідерів думок у соціальному житті та відновленні країни, можливості для співпраці та взаємодії у соціальних проєктах, пріоритетні напрями соціальної діяльності

 

16:30

Панель. Благодійні фонди та донорські організації, грантові програми та можливості для розвитку регіону, відновлення регіону. Гуманітарні місії регіону.

 

Обговорення: плани діяльності, можливості для інших, актуальні потреби, програми

 

17:30

Панель. Молодіжні центри, молодіжні ради, шкільні та студентські об'єднання, хаби, окремі соціальні ініціативи.

Обговорення: розвиток молодіжної політики, проєкти програми, можливості

 

18:30

Підсумки першого дня форуму, анонс порядку денного другого дня форуму

30 березня

09:45

Технічний інструктаж, вихід у прямі трансляції. До участі запрошуються всі спікери форуму. Регламент до 5 хв.

 

10:00

Відкриття заходу. «IX ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ ВЗАЄМОДІЇ ТА РОЗВИТКУ»

 

Вітальне слово організаторів та поважних гостей. 

 

10:30

Органи виконавчої влади. Актуальні напрямки для ефективної співпраці, плани, програми 2023. інформаційна, організаційна підтримка соціальних ініціатив, можливості ресурсної підтримки.

 

Пріоритети розвитку і підтримки волонтерства, молодіжної та соціальної політики, відновлення України у 2023 році. Можливості, державні програми.

 

Спікери: представники Міністерств та відомств

 

11:30

Національні та міжнародні ЗМІ, в Україні, специфіка роботи та взаємодії, пріоритети та 00вірусні теми у 2023 році.

 

12:30

Зіркові соціальні та гуманітарні проєкти. Участь лідерів громадської думки у соціальних проєктах та процеси відновлення України

 

13:30

Перерва трансляції

 

14:00

Всеукраїнські організації та ініціативи,  презентація планів та проєктів на 2023 рік. 

   

Міжнародні та всеукраїнські фонди в Україні, грантові програми та можливості для організаційного, соціального, проєктного розвитку, програми  відновлення України. 

 

Благодійні фонди та донорські організації, актуальні напрямки взаємодії

 

15:30

Всеукраїнські асоціації в Україні,  презентація планів та проєктів на 2023 рік. 

 

16:00

Міжнародні організації в Україні, презентація планів та проєктів на 2023 рік. 

 

16:30

Розвиток КСВ в Україні. Бізнес можливості взаємодії, сталої співпраці, актуальні напрямки соціального розвитку бізнесу в Україні, соціальні проєкти та програми

 

17:30

Перерва трансляції

 

18:00

Молодіжні центри, молодіжні ради, шкільні та студентські об'єднання, хаби, окремі міжнародні та всеукраїнські соціальні ініціативи, презентація планів та проєктів на 2023 рік. 

 

19:00

Міжнародні та всеукраїнські гуманітарні фонди, гуманітарні місії. Програми для українців в Україні та за її межами

 

20:00

Підсумки, офіційне закриття 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень