Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення кандидатури старости Гатянського старостинського округу:

Дата: 07.10.2022 09:06
Кількість переглядів: 159

До уваги жителів Гатянського старостинського округу!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення кандидатури старости  Гатянського старостинського округу:

Відповідно до розпорядження Берегівського міського голови від 03 жовтня 2022р. №185 «Про початок проведення громадського обговорення кандидатури старости в Гатянському старостинському окрузі Берегівської міської територіальної громади», рішення комісії з проведення громадського обговорення кандидатури старости Гатянського старостинського округу Берегівської міської територіальної громади з метою врахування думки громадян та сприяння територіальній громаді у здійсненні права на участь у місцевому самоврядуванні, Берегівською міською радою проводиться громадське обговорення кандидатури старости Гатянського старостинського округу.

На посаду старости вноситься кандидатура Лізак Степана Степановича.

Громадське обговорення на території Гатянського старостинського округу Берегівської міської ради відбудеться з 10 жовтня 2022 року по 24 жовтня 2022 року.

Місце проведення громадського обговорення: приміщення адмінбудівель Гатянського старостинського округу, публічних місцях та місцях проживання громадян.

Громадське обговорення має відкритий характер, проводиться на засадах добровільності, гласності та свободи висловлювань. Жителі Гатянського старостинського округу в інші дні для волевиявлення можуть звернутись до комісії за адресою: м. Берегове, вул. Богдана Хмельницього, 7. 

Для подання письмових пропозицій та зауважень з винесеного питання жителі Гатянського старостинського округу Берегівської міської ради можуть використати поштову адресу: 90202, вул.Б. Хмельницького,7, м.Берегове, або електронну адресу: beregszasz_rada@bereg.net.ua.

Жителям Гатянського старостинського округу для реєстрації та участі в громадському обговоренні при собі мати паспорт громадянина України.

Опитування здійснюється шляхом заповнення громадянами підписного листа. В підписному листі вказується назва опитування, інформація про кандидата на посаду старости. Підписні листи оформляються уповноваженими особами на будь якому етапі громадського обговорення шляхом заповнення громадянами – жителями Гатянського старостинського округу відомостей, зазначених у них, з обов’язковим підписанням колонки про надання згоди на обробку персональних даних. Волевиявлення особи щодо підтримки кандидата на посаду старости засвідчується її особистим підписом. 

Право голосу на громадському обговоренні мають тільки жителі відповідного старостинського округуякі є громадянами України і мають право голосу на виборах.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень