ПІДГОТОВЧИЙ ЕТАП ГРОМАДСЬКИХ ОБГОВОРЕНЬ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ

Дата: 03.08.2022 12:39
Кількість переглядів: 348

Розпочинається підготовчий етап до розробки детального плану території, а саме: «Детальний план території обмеженого вулицями Мукачівська, Лоньої, Івана Франка та Михайла Тимощука» згідно рішення 15 сесії VIII скликання Берегівської міської ради №1562 від 16 лютого 2022 року «Про надання дозволу на розроблення детального плану території»

Розпочинається громадське обговорення для включення інтересів громадськості, при розробці містобудівної документації, в завдання на проектування та в заяву про визначення стратегічної екологічної оцінки.

Рішення 15 сесії VIII скликання Берегівської міської ради №1562 від 16 лютого 2022 року «Про надання дозволу на розроблення детального плану території» опубліковано на сайті 16 лютого 2022 року, буде продубльовано та оприлюднено в двох засобах масової інформації у випусках від 5 серпня 2022 року, у газетах Закарпатські Оголошення та Новини Закарпаття.

Строк подачі зауважень щодо включення інтересів громадськості при розробці детального плану території, в його завдання на проектування  триватимуть 30 днів, до 8 вересня 2022 року.

Строк подачі зауважень щодо включення інтересів громадськості в заяву про визначення стратегічної екологічної оцінки триватиме 15 днів, до 23 серпня 2022 року.

З всіма пропозиціями і зауваженнями звертатись в відділ містобудування та архітектури Берегівської міської ради м. Берегове, вул. Богдана Хмельницького, буд. 7, або на ел. адресу:

Берегівської міської ради beregszasz_rada@bereg.net.ua

Відділу містобудування та архітектури – arch_bermvk@ukr.net

Розробника містобудівної документації – prikhodkoe@yahoo.com

 

Заява на СЕО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень