Повідомлення про намір встановлення тарифів за результатами коригування на послуги поводження з побутовими відходами на території Берегівської міської територіальної громади, що надаються ТОВ «Берег-Вертікал»

Дата: 24.06.2022 13:32
Кількість переглядів: 699

Шановні мешканці Берегівської міської територіальної громади!

 

На підставі Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 №1010 до Берегівської міської ради звернулось товариство з обмеженою відповідальністю «Берег-Вертікал» щодо встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення та захоронення твердих побутових відходів)

Діючі на цей час тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення та захоронення) встановлено на підставі рішення виконавчого комітету Берегівської міської ради від 02.09.2021 року №225 у розмірі 194,86 грн. з вивезення тпв, та 47,23 грн. із захоронення тпв. Загальна вартість становила 242,09 грн за 1 м.куб.

За період дії тарифів на послуги відбулася дуже значна зміна ціни на паливно-мастильні матеріали, а саме вартість одного літру дизельного палива зросла з 20,42 грн. до 52,00 грн.. Завдяки цьому щомісячно підприємство втрачає близько 238 тис. грн. Це в свою чергу може призвести до негативних наслідків,  таких як перебої в наданні послуг із вивезення тпв та зупинки підприємства. 

Тому відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 року №239 та Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами затверджено Постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 №1010, розроблено новий тариф на послуги за результатами коригування.

Нові тарифи з вивезення тпв становлять 219,68 грн., збільшення до діючого тарифу складає 12,7%.

Нові тарифи із захоронення тпв становлять 57,6 грн., збільшення до діючого тарифу складає 22%.

Разом на послуги вивезення та захоронення пропонується встановити у розмірі 277,28 грн. (це на 14,5% більше до діючого тарифу).

Періодичність вивезення ТПВ для приватних будинків – не менше одного разу на тиждень; бюджетних установ та інших споживачів – згідно укладених договорів.

Враховуючи вище наведене та відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги» підготовлено проект рішення виконавчого комітету «Про встановлення за результатами коригування ТОВ «Берег-Вертікал» тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами». Ознайомитися з проєктом рішення та структурою тарифів можна на сайті Берегівської міської ради.

Свої пропозицій та зауваження можна надсилати на офіційну електронну адресу Берегівської міської ради: beregszasz_rada@bereg.net.ua протягом 10 днів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень