Про проведення відкритого обговорення Інвестиційної програми ТОВ «Водоканал Карпатвіз» на 2022 рік

Дата: 10.12.2021 12:31
Кількість переглядів: 932

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення відкритого обговорення Інвестиційної програми

ТОВ «Водоканал Карпатвіз» на 2022 рік

На виконання вимог Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення, ліцензування діяльності яких здійснюють Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації, затвердженого наказом Міністерства розвитку громад та територій України № 191 від 19.08.2020, повідомляємо про проведення відкритого обговорення Інвестиційної програми ТОВ «Водоканал Карпатвіз».

Проект Інвестиційної програми оприлюднюється з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Берегівської міської ради в мережі Інтернет за посиланням:

https://beregivska.gromada.org.ua/

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 24 грудня 2022 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: ТОВ «Водоканал Карпатвіз», м. Берегово, вул. Б. Хмельницького,99, e-mail: karpatviz@meta.ua .

Відкрите обговорення проекту Інвестиційної програми ТОВ «Водоканал Карпатвіз» на 2022 рік відбудеться 28 грудня 2021 року о 9:00 в приміщенні ТОВ «Водоканал Карпатвіз», м. Берегово, вул. Б. Хмельницького,99.

Заявки для участі у відкритому обговоренні проекту Інвестиційної програми приймаються до 24  грудня 2021 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою:

м. Берегово, вул. Б. Хмельницького,99

e-mail: karpatviz@meta.ua

 

 

Проект ІП 2022

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень