Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території та стратегічній екологічній оцінці проекту документа державного планування

Дата: 18.10.2021 14:12
Кількість переглядів: 383

Берегівська міська рада оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території та стратегічній екологічній оцінці проекту документа державного планування

ПОВНА НАЗВА ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Детальний план території земельної ділянки з кадастровим номером 2120486400:10:001:0170 для розміщення будівель виноградарства та виноробства (далі — Детальний план).

 Мета розробки Детального плану – уточнення планувальної структури і функціонального призначення земельної ділянки площею 0,5223га та прилеглої території на предмет можливості розміщення та експлуатації громадської забудови.

Проект розроблено на підставі розпорядження №53  Берегівської районної державної адміністрації від 17.03.2021р.

Замовник містобудівної документації — Берегівська районна державна адміністрація.

Виконавець проекту детального плану - ТОВ «Моя Земля».

ОРГАН, ЩО ПРИЙМАТИМЕ РІШЕННЯ ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ Берегівська міська рада

ПЕРЕДБАЧУВАНА ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

Дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення проекту Детального плану та звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочато з дня їх оприлюднення – 16.10.2021 року на сайті Берегівської міської ради за адресою : http://beregivska.gromada.org.ua та триватиме до -16.11.2021 р.

ДАТА, ЧАС І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАПЛАНОВАНИХ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

16.11.2021 року о 14.00 годині у відділі містобудування та архітектури Берегівської міської ради за адресою: 90202, Закарпатська обл., м. Берегово, вул. Богдана Хмельницького, буд.7, відбудуться громадські слухання з презентацією та експонуванням проекту.

Ознайомитися з проектом Детального плану та Звітом про стратегічну екологічну оцінку, а також звертатися з пропозиціями та зауваженнями в усній і письмовій формі можливо до містобудування та архітектури Берегівської міської ради за адресою: 90202, м.Берегове, вулиця Б. Хмельницького, 7, або на електронну пошту e-mail: arch_bermvk@ukr.net Пропозиції та зауваження просимо надавати до 16 листопада 2021 року.

НЕОБХІДНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ ТРАНСКОРДОННИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ щодо проекту документа державного планування відсутня. 

 

Детальний план території

Схеми

Звіт


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень