Повідомлення про намір встановлення тарифів на послуги поводження з побутовими відходами на території мікрорайону «Геолог» Берегівської міської територіальної громади, що надаються комунальним підприємством «Геолог»

Дата: 22.09.2021 16:32
Кількість переглядів: 354

Повідомлення про намір встановлення тарифів на послуги поводження з побутовими відходами на території мікрорайону «Геолог» Берегівської міської територіальної громади, що надаються комунальним підприємством «Геолог»

 

Шановні мешканці!

 

На підставі Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 №1010 до виконавчого комітету Берегівської міської ради звернулось комунальне підприємство «Геолог» Берегівської міської ради щодо встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення твердих побутових відходів).

Діючі на цей час тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення твердих побутових відходів) встановлено на підставі рішення виконавчого комітету №190 від 26.09.2017, у розмірі 374,0 грн. (для населення), 398,4 грн. (для бюджетних установ і організацій), 433,0 грн. (для інших споживачів).

За період дії тарифів на послуги відбулося збільшення рівня законодавчо встановленого розміру мінімальної заробітної плати з 4173 грн. до 6000 грн., зміна ціни на паливно-мастильні матеріали, запчастини, вартості виконання ремонтних робіт, орендної плати, сплати податку на додану вартість з 1 березня 2020 року.

Пропонується встановити тариф на перевезення твердих побутових відходів у розмірі 600,0 грн.  (це на 60,0% більше для населення, на 50,6% більше для бюджетних установ та відповідно для інших споживачів більше на 38,6%).

Періодичність вивезення ТПВ – два рази на тиждень; бюджетних установ та інших споживачів – згідно укладених договорів.

Враховуючи вище наведене та відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги» підготовлено проект рішення виконавчого комітету про встановлення комунальному підприємству «Геолог» Берегівської міської ради тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами. Ознайомитися з проєктом рішення та структурою тарифів можна за нижче наведеним посиланням.

Свої пропозицій та зауваження можна надсилати на офіційну електронну адресу Берегівської міської ради: beregszasz_rada@bereg.net.ua протягом 10 днів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень