Рішення сесії №998 «Про затвердження управлінню земельних відносин Берегівської міської ради проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Берегівської міської територіальної громади в особі Берегівської міської ради за адресою: м. Берегове, вул. Перені Жігмонда, б/н»

Кількість переглядів: 54
Скликання: VIII скликання
Сесія: 9 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 31.08.2021
Номер документу: 998
Назва документу: Про затвердження управлінню земельних відносин Берегівської міської ради проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Берегівської міської територіальної громади в особі Берегівської міської ради за адресою: м. Берегове, вул. Перені Жігмонда, б/н
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.03 МБ)

 

http://zakonst.rada.gov.ua/images/gerb.gif

 

БЕРЕГІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 9  сесія УІІІ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

31.08.2021                                                  Берегове                                            № 998

 

Про затвердження управлінню земельних відносин Берегівської міської ради проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Берегівської міської територіальної громади в особі Берегівської міської ради за адресою: м. Берегове, вул. Перені Жігмонда, б/н

 

Керуючись статтями 143, 144 Конституції України, пунктом 34  частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 83, 122 Земельного кодексу України, розглянувши клопотання управління земельних відносин Берегівської міської ради від 12.08.2021 року №235, щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Берегівської міської територіальної громади в особі Берегівської міської ради за адресою: м. Берегове, вул. Перені Жігмонда, б/н, та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність, Берегівська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити управлінню земельних відносин Берегівської міської ради проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Берегівської міської територіальної громади в особі Берегівської міської ради за адресою: м. Берегове, вул. Перені Жігмонда, б/н, загальною площею 0,2085 га., (кадастровий  номер 2110200000:03:001:0426), за цільовим призначенням «для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти» (код КВЦПЗ 03.02).

2. Передати територіальній громаді міста Берегове в особі Берегівської міської ради у комунальну власність земельну ділянку за адресою: м. Берегове, вул. Перені Жігмонда, б/н, загальною площею 0,2085 га., (кадастровий номер 2110200000:03:001:0426).

3. Звернутись до органів, що здійснюють проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно для державної реєстрації права комунальної власності на земельну ділянку, згідно із цим рішенням.      

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності та земельних відносин і управління земельних відносин Берегівської міської ради.

 

 

Міський голова                                                                                  Золтан БАБЯК

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень