Рішення сесії №972 «Про надання згоди на поділ земельної ділянки площею 0.2063 та надання дозволу Сенько Тетяні Олександрівні на зміну цільового призначення, яка знаходиться за адресою: Закарпатська область, Берегівський район, на території Берегівської міської територіальної громади (за межами населеного пункту с. Бене)»

Кількість переглядів: 74
Скликання: VIII скликання
Сесія: 9 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 31.08.2021
Номер документу: 972
Назва документу: Про надання згоди на поділ земельної ділянки площею 0.2063 та надання дозволу Сенько Тетяні Олександрівні на зміну цільового призначення, яка знаходиться за адресою: Закарпатська область, Берегівський район, на території Берегівської міської територіальної громади (за межами населеного пункту с. Бене)
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.03 МБ)

 

http://zakonst.rada.gov.ua/images/gerb.gif

 

БЕРЕГІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 9  сесія УІІІ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

31.08.2021                                                  Берегове                                            № 972

 

Про надання згоди на поділ земельної ділянки площею  0.2063 та надання дозволу Сенько Тетяні Олександрівні на зміну цільового призначення, яка знаходиться за адресою: Закарпатська область, Берегівський район, на території Берегівської міської територіальної громади (за межами населеного пункту с. Бене)

 

Керуючись статтями 143, 144 Конституції України, пунктом 34 частини 1 статті 26, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статей 12, 83, 122 Земельного кодексу України, статті 19, 56 Закону України «Про землеустрій», та розглянувши клопотання Сенько Тетяни Олександрівни (РНОКПП – **********) від 13.07.2021 року, враховуючи схему розподілу земельної ділянки на площі: 0,1054 га та 0,1009 га, Берегівська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на поділ земельної ділянки площею 0.2063 га, (кадастровий номер 2120484400:01:000:0091), яка знаходиться за адресою: Закарпатська область, Берегівський район, на території Берегівської міської територіальної громади (за межами населеного пункту с. Бене).

2. Надати дозвіл на зміну цільового призначення земельної ділянки утвореної в результаті поділу з «землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам)» (код КВЦПЗ 16.00) на «для індивідуального садівництва» (код КВЦПЗ 01.05), яка знаходиться за адресою: Закарпатська область, Берегівський район, на території Берегівської міської територіальної громади (за межами населеного пункту с. Бене).

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності та земельних відносин і управління земельних відносин Берегівської міської ради.

 

 

Міський голова                                                                       Золтан БАБЯК

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень