Рішення виконкому №179 «Про затвердження висновку служби у справах дітей про підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за межі України»

Кількість переглядів: 87
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Рішення виконкому
Дата: 28.07.2021
Номер документу: 179
Назва документу: Про затвердження висновку служби у справах дітей про підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за межі України
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.03 МБ)

  http://zakonst.rada.gov.ua/images/gerb.gif

БЕРЕГІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

28.07.2021                                       Берегове                        179

Про затвердження висновку

служби у справах дітей про підтвердження місця
проживання дитини для її тимчасового виїзду

за межі України

             Розглянувши  висновок служби у справах дітей від 22 липня 2021 року про підтвердження місця проживання дитини  Роконци Софії Яношівни, 29 березня 2016 року народження для тимчасового виїзду за межі України, заяву матері Кудрон Агнсси Андріївни, документи, передбачені пунктом 721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 р. № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини, встановлено, що дитина, зареєстрована за адресою: Закарпатська область м.Берегове, вул.Шевченка Тараса, буд.22, та проживає разом з матір’ю за адресою: Закарпатська область м.Берегове, вул.Шевченка Тараса, буд.22.

             Ураховуючи викладене, керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, частиною другою статті 19, частиною п’ятою  статті 157  Сімейного кодексу України, пунктом 721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008р. № 866, відповідно до протоколу № 12 від 22 липня 2020 р. засідання комісії з питань захисту прав дитини, беручи до уваги відсутність інформації про наявність рішення суду про визначення місця проживання дитини з іншим із батьків або відкриття провадження у справі щодо визначення місця проживання дитини, виконавчий комітет Берегівської міської ради

В И Р І Ш И В:

 

1. Затвердити висновок служби у справах дітей про підтвердження місця проживання дитини Раконци Софії Яношівни, 29 березня 2016 року народження разом з матір’ю Кудрон Агнессою Андрієвною за адресою: Закарпатська область м.Берегове, вул.Шевченка Тараса, буд.22  для її тимчасового виїзду за межі України.                                                 

2. Громадянці Кудрон А.А. інформувати службу у справах дітей про повернення дитини в Україну протягом місяця з дня в’їзду в Україну відповідно до чинного законодавства.                                                                                                                                                      3. Рішення набуває законної сили відповідно до пункту 721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008р. № 866 ”Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини”.

4. Рішення діє протягом одного року з дня набрання ним законної сили та пред’являється під час перетинання державного кордону України.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ловга Н.В.

 

 

Міський  голова                                                                                 Золтан БАБЯК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень