Рішення виконкому №124 «Про затвердження Протоколу засідання конкурсного комітету № 1 від 20.05.2021 конкурсу визначення виконавця надання послуг з вивезення твердих побутових відходів»

Кількість переглядів: 152
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Рішення виконкому
Дата: 26.05.2021
Номер документу: 124
Назва документу: Про затвердження Протоколу засідання конкурсного комітету № 1 від 20.05.2021 конкурсу визначення виконавця надання послуг з вивезення твердих побутових відходів
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.07 МБ)
  2. протокол (0.09 МБ)

http://zakonst.rada.gov.ua/images/gerb.gif

БЕРЕГІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

26.05.2021                                        Берегове                         124

 

 

Про затвердження Протоколу засідання  конкурсного комітету

№ 1 від 20.05.2021 конкурсу визначення виконавця надання послуг з вивезення твердих побутових відходів

 

Розглянувши Протокол засідання конкурсного комітету від 20.05.2021р. за № 1, відповідно до ст..28 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст..35-1 Закону України «Про відходи» на підставі Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2011 року № 1173 та Правил надання послуг з вивезення побутових відходів затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2008 року № 1070, з метою визначення підприємства (організації), виконавця надання послуг з вивезення твердих побутових відходів з території Берегівської територіальної громади (крім проспекту Геологів м.Берегове), виконавчий комітет Берегівської міської ради

в и р і ш и в :

 

  1. Затвердити Протокол засідання конкурсного комітету № 1 від 20.05.2021р. (додається)
  2. Визначити виконавцем надання послуг з вивезення твердих побутових відходів з території Берегівської територіальної громади (крім проспекту Геологів м.Берегове) ТОВ «Берег Вертікал» .
  3. Укласти договір на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів з ТОВ «Берег Вертікал»  до 26 червня 2021 року строком на п’ять років.
  4. Контроль за виконання данного рішення покласти на першого заступника міського голови  Орос Г.Г.

 

 

 

 

Міський голова                                                                           Золтан  БАБЯК

 

 

 

Протокол № 1

засідання комітету з проведення конкурсів

надання послуг з вивезення побутових відходів на території

Берегівської територіальної громади

 

20 травня  2021 року                                                                     м.Берегово

 

ПРИСУТНІ:

Голова конкурсного комітету –

 ОРОС Гейза Гейзович –перший  заступник міського голови

Заступник голови конкурсного комітету –

ФЕЧОРА Андрій Андрійович –  в.о. заступника міського голови

Члени комітету :

Андришин Ольга Петрівна – начальник фінансового управління

Василюк Валерій Григорович – головний спеціаліст відділу регулювання  природокористування Департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської державної адміністрації (за згодою)

Міщенко Вячеслав Миколайович – начальник управління міського  господарства та благоустрою

ПАВЛЮК  Микола Миколайович -  депутат міської ради (за згодою)

ШУТЯК Янош Яношович - заступник начальника Берегівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області  ( за згодою)

 

Секретар конкурсного комітету 

Феньєш Єлізавета Юліївна –головний спеціаліст управління міського  господарства та благоустрою

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

1.Визначення виконавця  послуг з вивезення побутових відходів з території Берегівської територіальної громади  (крім проспекту Геологів м.Берегове )на міське сміттєзвалище.

 

ДОПОВІДАЛИ:

 

Голова конкурсного комітету - Орос Г.Г. – відповідно до ст..28 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст..35-1 Закону України «Про відходи» на підставі Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2011 року № 1173 (зі змінами) та Правил надання послуг з вивезення побутових відходів затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2008 року № 1070, з метою визначення підприємства (організації), виконавця надання послуг з вивезення побутових відходів з території Берегівської територіальної громади (крім проспекту Геологів м.Берегове) на міське сміттєзвалище, на ознайомлення та розгляд членам конкурсного комітету  надані 2 конкурсні  пропозиції ТОВ «Берег Вертікал», який зареєстрований за адресою м.Берегово, вул..Достоєвського, 5, код  ЄДРПОУ 35611525 та ТОВ «Берег Вуд» - Берегівський район с.Балажер, вул..Головна, 42, код ЄДРПОУ 41306219.

 

Отримана кокурсна пропозиція ТОВ «Берег Вертікал» відповідає кваліфікаційним вимогам згідно умов проведення конкурсу. ТОВ «Берег Вертікал» відповідає критеріям конкурсних вимог: наявність спеціально обладнаних транспортних засобів, працівників відповідної кваліфікації,   контейнерного парку, багаторічного досвіду з надання послуг з вивезення побутових відходів по місту Берегове,  успішно функціонує.

Проте конкурсна документація ТОВ «Берег Вуд» не відповідає вимогам конкурсної документації- відсутній спецтранспорт, досвід роботи.

Секретар  конкурсного комітету Феньєш Є.Ю. - згідно Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, визначити переможцем  конкурсу учасника пропозицію якого не було відхилено, на строк 5 ( п’ять) років. Організатору (Управлінню міського господарства Берегівської міської ради ) укласти договір на надання послуг з вивезення побутових відходів на території Берегівської територіальної громади  (крім проспекту Геологів м.Берегове ) на міське сміттєзвалище. з ТОВ «Берег Вертікал» строком на 5(п’ять) років.

Голова конкурсного комітету, Орос Г.Г., узагальнивши результати обговорення сформулював проект рішення щодо визнання переможцем конкурсу надання послуг з вивезення побутових відходів з території Берегівської територіальної громади  (крім проспекту Геологів м.Берегове )на міське сміттєзвалище ТОВ «Берег Вертікал» та запропонував за нього проголосувати.

Результати поіменного голосування членів конкурсного комітету:

Голова конкурсного комітету-

Орос Гейза Гейзович – перший  заступник міського голови :   «ЗА»

 

Заступник голови конкурсного комітету 

Фечора Андрій Андрійович

 

 

в.о.заступника міського голови : «ЗА»

  Члени конкурсного комітету

 

Андришин Ольга Петрівна

начальник фінансового управління:  «ЗА»

Василюк Валерій Григорович

головний спеціаліст відділу регулювання природокористування Департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської державної адміністрації (за згодою):   «ЗА»

Міщенко Вячеслав Миколайович

начальник управління міського господарства та благоустрою:   «ЗА»

ПАВЛЮК Микола Миколайович

депутат міської ради (за згодою): «ЗА»

 

ШУТЯК Янош Яношович

- заступник начальника Берегівського районного управління Головного управління Дерпродспоживслужби в Закарпатській області  ( за згодою):»ЗА»

 

ПОСТАНОВИЛИ:

 

1.Визначити переможцем конкурсу надання послуг з вивезення  побутових відходів з території Берегівської територіальної громади  (крім проспекту Геологів м.Берегове ) на міське сміттєзвалище  ТОВ «Берег Вертікал», який подав кокурсну пропозицію, що відповідає кваліфікаційним вимогам згідно умов проведення конкурсу, має нормальний фінансовий стан, спеціально обладнані транспортні засоби, контейнерний парк, багаторічний досвід з надання послуг, успішно функціонує.

2. Подати на затвердження черговому засіданню виконавчого комітету Берегівської міської ради  Протокол засідання конкурсного комітету № 1 від 20.05.2021р.

3. Управлінню міського господарства Берегівської міської ради  укласти договір на надання послуг з вивезення  побутових відходів на території Берегівської територіальної громади  (крім проспекту Геологів м.Берегове )на міське сміттєзвалище з  переможцем конкуросу ТОВ «Берег Вертікал» строком на 5 (п’ять) років.

 

ПРОГОЛОСУВАЛИ:

         «ЗА» - 7 осіб

         «ПРОТИ» - нема

 

Голова конкурсного комітету

 

Заступник голови конкурсного комітету

ОРОС Г.Г.

 

 

ФЕЧОРА  А.А.

 

___________________ 

 

___________________

Члени комітету:

 

 

 

 

Андришин О.П.

 

_________________

 

 

Василюк В.Г

 

_________________

 

МІЩЕНКО В.М.

 

_______________

 

ПАВЛЮК М.М.

 

_______________

 

 

ШУТЯК Я.Я.

_______________

Секретар конкурсного комітету  

Феньєш Є.Ю.

_______________

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень