Рішення виконкому №73 «Про оголошення конкурсу на визначення виконавця надання послуг з вивезення побутових відходів Берегівської територіальної громади»

Кількість переглядів: 153
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Рішення виконкому
Дата: 24.03.2021
Номер документу: 73
Назва документу: Про оголошення конкурсу на визначення виконавця надання послуг з вивезення побутових відходів Берегівської територіальної громади
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.1 МБ)

http://zakonst.rada.gov.ua/images/gerb.gif

БЕРЕГІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

24.03.2021                                     Берегове                            73

 

 

Про оголошення конкурсу

на визначення виконавця надання

послуг з вивезення побутових відходів

Берегівської територіальної громади

 

 

В зв’язку із закінченням терміну дії договору з виконавцем надання послуг вивезення побутових відходів з території м.Берегове , відповідно до  Постанови КМУ від 16.11.2011 № 1173 «Про проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів» (зі змінами),  керуючись ст.. 29 Закону  України “Про місцеве самоврядування  в Україні”, виконавчий комітет Берегівської міської ради

 

в и р і ш и в

 

1.Оголосити конкурс на визначення виконавця надання послуг з вивезення побутових відходів Берегівської територіальної громади, згідно затвердженого Порядку проведення конкурсу затверджених рішенням виконавчого комітету.

2.Оголосити  конкурсну документацію, що  додається.

3.Оприлюднити дане рішення на веб-сайті міської ради та в офіційному друкованому засобі масової інформації

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Орос Г.Г.

 

 

 

 

Міський голова                                                                           Золтан  БАБЯК

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток до рішення

виконавчого комітету

24.03.2021 р. № 73

 

ОГОЛОШЕННЯ

виконавчий комітет Берегівської міської ради оголошує конкурс на визначення виконавця надання послуг з вивезення побутових відходів Берегівської територіальної громади.

Заяви для участі у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

 

КОНКУРСНА  ДОКУМЕНТАЦІЯ

визначення виконавця  надання послуг   з вивезення побутових відходів  Берегівської територіальної громади

 

1.Найменування, місцезнаходження  організатора конкурсу: Берегівська міська рада , м.Берегове, вул..Б.Хмельницького, 7

2.Найменування об’єкта/об’єктів благоустрою, щодо якого/яких проводиться конкурс з його утримання або ремонту : 

Об’єкт конкурсу №1: Вивіз  побутових відходів з території Берегівської територіальної громади ( крім проспекту Геологів м.Берегове).

 

Об’єкт конкурсу № 2 : Вивіз  побутових відходів з території проспекту Геологів м.Берегове №1”а”, №1“б”, №3, №5, №6, №7, №8, №9, №11, №12, №13, №14, №15, №16, №18, №19, №20, №21, №22, №23, №24, №25, №26, №27, №28, №29, №30, №31, №33, №34, №35, №36, №37, №38, №39, №40, №42, №44, №45, №46, №47, №48, №49, №50,  фінські будинки: №1, №2, №29,30, “№30”А”, 30”Д”, 30№Д”/1, №30№Е”, №30/1.

3.Умови для проведення конкурсу: Закінчення строку дії договору з попереднім виконавцем робіт

4. П.І.Б. , адреси та номери телефонів посадових осіб, уповноважених здійснювати зв'язок з учасниками конкурсу:  м.Берегове, вул..Б.Хмельницького, 7 - Міщенко Вячеслав Миколайович- начальник управління міського господарства та благоустрою Берегівської міської ради (03141)- 22144

Феньєш Єлізавета Юліївна - головний спеціаліст управління міського  господарства  та благоустрою Берегівської міської ради (03141)-22144

5.Підстава для проведення конкурсу : Рішення виконавчого комітету , Постанова КМУ від 16.11.2011 № 1173 (зі змінами)

6.Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

6.1.Наявність матеріально-технічної бази, рівень забезпеченості учасників конкурсу матеріально-технічним обладнанням, необхідним для надання послуг.

6.2.Досвід роботи з надання послуг у сфері з благоустрою .

6.3.Наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

6.4.Відповідний дозвіл або ліцензія на виконання певних робіт чи надання послуг  згідно із законодавством, які потрібні для утримання або ремонту об’єктів благоустрою

7.Перелік документів, оригінали або копії яких подаються учасниками конкурсу для підтвердження відповідності учасників встановленим кваліфікаційним вимогам:: Заява на участь у конкурсі з додатками

8.Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій :Конкурсна пропозиція подається у письмовій формі особисто або надсилається поштою у конверті , з маркуванням «Не відкривати  до 12.00к.ч., _______2021.(час і дата розкриття конверту)

Кінцевий строк подання конкурсної пропозиції :  _____________2021 до 10.00год. к.ч.

9.Місце, дата та час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями: м.Берегово, вул..Б.Хмельницького, 7 кабінет начальника управління міського комунального господарства Берегівської міської ради,  _______________2021 о 12.00год. к.ч.

 

Критерії відповідності конкурсних пропозицій кваліфікаційним вимогам

1.Загальні положення.

1.1.Умови конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів  розроблені відповідно до ст.. 28 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст.. 35-1 Закону України «Про відходи», на підставі п.5 Порядку проведення конкурсу надання послуг з вивезення побутових відходів затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2011р. № 1173 (зі змінами).

1.2. Метою конкурсу визначення підприємства (організації) виконавця надання послуг з вивезення побутових відходів на території Берегівської територіальної  громади.

2.Вимоги до претендентів підприємств (організацій).

2.1.У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), які відповідають вимогам, що встановлені ст.35-1 Закону України «Про відходи».

2.2.Не допускаються до участі в конкурсі підприємства (організації)

  - не  відповідає   кваліфікаційним   вимогам, передбаченим конкурсною документацією; 



  - конкурсна пропозиція не відповідає конкурсній документації; 



 - встановлення факту подання недостовірної інформації, яка впливає на прийняття рішення; 



 - учасник конкурсу перебуває у стані ліквідації,  його  визнано банкрутом або порушено провадження у справі про його банкрутство. 
3.Претендент – підприємство (організація) повинен відповідати  критеріям відповідності конкурсних пропозицій кваліфікаційним вимогам:
3.1.Наявність в учасника достатньої кількості спеціально обладнаних  транспортних засобів для збирання та перевезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних, рідких побутових відходів, небезпечних відходів у складі побутових відходів), що утворюються у житловій забудові та на підприємствах,в установах та організаціях,розміщених у межах певної території : перевага надається учасникові, який має спеціально обладнані транспортні засоби різних типів для збирання та перевезення усіх видів побутових відходів, рівень зношеності яких перевищує 75 відсотків  не враховуються, перевага надається транспортним засобам строк експлуатації та рівень зношеності яких менший.  
3.2.Можливість здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами,виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів: наявність власного або орендованого контрольно-технічного пункту.                                                 
3.3.Підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення побутових відходів: наявність власного або орендованого обладнання для миття контейнерів та спеціального обладнаних транспортних засобів                                                  
3.4.Можливість проводити в установленому законодавством порядку щоденний медичний огляд водіїв у належним чином обладнаному медичному пункті: використання власного медичного пункту або отримання таких послуг на договірній основі .                              
3.5.Можливість забезпечити зберігання та охорону спеціально обладнаних транспортних засобів для перевезення побутових відходів на підставі та у порядку, встановленому законодавством: зберігання спеціально обладнаних транспортних засобів забезпечують штатні працівники або інше підприємство за договором на власній або орендованій території виконавця послуг.                              
3.6.Наявність системи контролю руху спеціально обладнаних       транспортних засобів під час збирання та перевезення побутових відходів: перевага надається учасникові, що використовує супутникову систему навігації.                                           
3.7.Вартість надання послуг з вивезення побутових відходів: вартість надання послуг з вивезення твердих, великогабаритних, ремонтних, рідких побутових відходів,небезпечних відходів у складі побутових відходів порівнюється окремо , перевага надається учасникові, що пропонує найменшу вартість надання послуг.
3.8.Досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів відповідно до вимог стандартів, нормативів, норм та правил: перевага надається учасникові, що має досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів відповідно до вимог, стандартів, нормативів, норм та правил понад три роки.                              
3.9.Наявність у працівників відповідної кваліфікації (з урахуванням пропозицій щодо залучення співвиконавців): перевага надається учасникові, який не має порушень правил безпеки дорожнього руху водіями спеціально обладнаних транспортних засобів під час надання послуг з вивезення побутових відходів.         
3.10.Способи поводження з побутовими відходами, яким  надається перевага, у порядку спадання: повторне використання; використання як вторинної сировини; отримання електричної чи теплової енергії; захоронення побутових відходів :перевага надається учасникові, що здійснює поводження з побутовими відходами способом, який зазначено в цьому пункту у порядку зростання, і з більшою кількістю відходів.
 4.  Конкурсна документація повинна містити :                            
 4.1.Характеристика території,  де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів:  розміри та  межі  певної  території населеного   пункту  та  перелік  розміщених  у  зазначених  межах об'єктів  утворення  побутових  відходів,  середня   відстань   до об'єктів поводження з відходами та їх місцезнаходження. Межі певної   території   населеного  пункту,  де  планується надавати  послуги  з  вивезення   побутових   відходів,   визначає організатор конкурсу:  для міста - у межах не менше одного району, для селища та села - не менше його загальної території; 



4.2.Характеристика об'єктів утворення  побутових  відходів  за джерелами їх утворення: 



  багатоквартирні житлові будинки: 



 - загальна кількість будинків, у тому числі будинки з п'ятьма і більше поверхами із сміттєпроводами,  кількість мешканців  таких будинків; 



 - місцезнаходження  будинків,  їх  характеристика залежно від наявності видів благоустрою (каналізації,  центрального  опалення, водо- та газопостачання); 



 - кількість   будинків,   у   яких   відсутнє  централізоване водопостачання та каналізація,  а рідкі відходи зберігаються у вигрібних ямах; 

 -відомості пробалансоутримувачів будинків; 

  - наявність,  кількість, місцезнаходження, об'єм і належність контейнерів (контейнерних майданчиків) для зберігання та  збирання різних побутових відходів; 

 одноквартирні житлові будинки: 
  - загальна  кількість  будинків,  кількість  мешканців  таких будинків; 

 - місцезнаходження будинків,  їх характеристика  залежно  від наявності  видів благоустрою (каналізації,  центрального опалення, водо- та газопостачання); 

- кількість  будинків,   у   яких   відсутнє   централізоване водопостачання  та  каналізація,  а  рідкі  відходи зберігаються у вигрібних ямах; 

 - наявність,  кількість, місцезнаходження, об'єм і належність контейнерів  (контейнерних майданчиків) для зберігання та збирання різних побутових відходів; 

 - характеристика під'їзних шляхів; 
підприємства, установи та організації: 

  - загальна  кількість  та  перелік  підприємств,  установ  та організацій,  їх  характеристика  (бюджетні  або  інші  споживачі, наявність   каналізації,   центрального   опалення,    водо-    та газопостачання),   місцезнаходження,      кількість,     об'єм, місцезнаходження та належність контейнерів; 

 - площа зелених насаджень на території підприємства, установи та організації (у разі їх наявності); 

4.3. характеристика,  включаючи потужність, та місцезнаходження об'єктів поводження з побутовими відходами (об'єкти  перероблення, сортування,  утилізації,  видалення відходів, об'єкти поводження з небезпечними відходами у складі побутових відходів тощо). 

 У разі  відсутності   відповідного   об'єкта   поводження   з побутовими  відходами на певній території або недостатнього обсягу потужностей   для   відповідної   кількості   побутових   відходів (небезпечних відходів у складі побутових відходів) відходи повинні 

перевозитися до  відповідного  найближчого  об'єкта  поводження  з ними. 

 

 

Керуюча справами

виконавчого комітету                                              Вероніка БЕНДИК

 

 

                                                                                

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень