Рішення виконкому №41 «Про роботу структурних підрозділів міської ради з виконання делегованих повноважень за 2020 рік»

Кількість переглядів: 156
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Рішення виконкому
Дата: 24.03.2021
Номер документу: 41
Назва документу: Про роботу структурних підрозділів міської ради з виконання делегованих повноважень за 2020 рік
Прикріплені файли:
  1. 41 (0.07 МБ)

http://zakonst.rada.gov.ua/images/gerb.gif

 

БЕРЕГІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

24.03.2021                                 Берегове                                41

 

 

Про  роботу

структурних підрозділів

міської ради з виконання

делегованих повноважень

за 2020 рік

 

 

    Відповідно до підпункту 2 пункту 2 статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою організації виконання завдань, що належать до компетенції виконавчого комітету, виконавчий комітет Берегівської міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

   1.Інформацію про роботу структурних підрозділів міської ради з виконання делегованих повноважень за 2020 рік взяти до відома (додається).

 

   2.Начальнику організаційного відділу (Бабинець І.С.) звернути увагу на своєчасну підготовку інформації з виконання делегованих повноважень структурними підрозділами міської ради та забезпечити неухильне виконання заходів, передбачених планом роботи виконавчого комітету міської ради.

 

   3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на  керуючу справами виконавчого комітету Бендик В.М.

 

 

 

 

Міський голова                                                                        Золтан БАБЯК

 

 

 

                                    Інформація

про роботу структурних підрозділів міської ради з виконання делегованих повноважень за 2020 рік

 

Згідно орієнтованого плану роботи виконавчого комітету на 2020 рік відбулися, як планові так і позачергові пленарні засідання. Всього за цей період організовано та проведено 21 засідання виконкому, із них: 8 планових та 13 позачергових (шляхом опитування).

Підготовкою проектів-рішень, що виносяться на розгляд виконавчого комітету, покладено на структурні підрозділи міської ради відповідно до їх повноважень. Протягом 2020 року ними було підготовлено понад 250 проектів-рішень,які відноситься, як до власних так і до делегованих повноважень. За результатами обговорення цих питань приймалися і життєво важливі рішення. Так,із 250 підготовлених проектів-рішень,було схвалено-248, із них 187 (75.4%) питань власних та 61 (25,6) питань делегованих.

Всі,без винятку питання,що виносилися на обговорення і з яких були прийняті відповідні рішення, є актуальними для громадян, це питання як  соціально-економічного, так і культурного розвитку громади.Вирішення нагальних проблем,а зокрема в галузі утворення цін,тарифів,покращення роботи житлово-комунального господарства, розбудови соціальної інфраструктури,будівництва і транспорту,освіти та охорони здоров’я,надання якісних адміністративних послуг в першу чергу спрямовані на задоволення потреб населення,а відповідно і на зменшення напруги в суспільстві

Із схвалених на засіданнях виконавчого комітету питань, що відносяться до делегованих повноважень найбільше було прийнято у сфері соціального захисту населення, житлово-комунального господарства та надання адмінпослуг.

Контроль за реалізацією структурними підрозділами міської ради делегованих повноважень здійснюється шляхом аналізу рішень виконавчого комітету,заслуховування інформації про стан виконання попередньо прийнятих рішень.

В центрі уваги і найбільшою цінністю була і є людина, пересічний громадянин, звичайний член нашої  громади.І тому,пріоритетним в діяльності депутатського корпусу міської ради, її виконавчого комітету,структурних підрозділів і надалі залишається створення комфортних та гідних умов проживання, на забезпечення повноцінного розвитку та життєдіяльності громадянина, на вирішення його нагальних проблем.

 

 

 

Начальник організаційного відділу                                  Іван БАБИНЕЦЬ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень