Рішення виконкому №146 «Про затвердження розміру безпідставно збережених коштів за використання земель комунальної власності з порушенням вимог чинного законодавства»

Кількість переглядів: 112
Скликання: Рішення виконкому
Сесія: Рішення виконкому
Тип документу: Рішення виконкому
Дата: 30.06.2021
Номер документу: 146
Назва документу: Про затвердження розміру безпідставно збережених коштів за використання земель комунальної власності з порушенням вимог чинного законодавства
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.06 МБ)

 

http://zakonst.rada.gov.ua/images/gerb.gif

БЕРЕГІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКО ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

30.06..2021                                          Берегове                       146

 

 

Про затвердження розміру

безпідставно  збережених

коштів за використання земель комунальної

власності з порушенням вимог чинного законодавства

 

 

           Керуючись постановою Кабінету Міністрів України  від 19.04.1993 року № 284 «Про  порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам», статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий комітет Берегівської міської ради

 

ВИРІШИВ:

1.  Затвердити протокол № 2 від 09.06.2021 року, протокол №3 від 25.06.2021року  засідання комісій з визначення та відшкодування безпідставно збережених коштів  за користування земельними ділянками комунальної власності без належного оформлення правовстановлюючих документів та акти визначення збитків власнику землі, (додаються).

2. Управлінню земельних  відносин (Сенько В.А.) підготувати листи –повідомлення юридичним та фізичним особам про відшкодування збитків, завданих Берегівській міській територіальній громаді.

3. У разі згоди юридичних та фізичних осіб,  підписати договір про добровільне відшкодування Берегівській міській територіальній громаді збитків, заподіяних внаслідок використання земельних ділянок з порушенням законодавства, та здійснити відповідну оплату у встановлений у договорі термін.

4. У разі відмови юридичних та фізичних осіб,  підписати договір про добровільне відшкодування Берегівській міській територіальній громаді збитків юридичному відділу (Сакалош В.А.) здійснити заходи представницького характеру шляхом подання відповідних судових позовів.

5.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Гейза ОРОС та начальника управління земельних відносин Володимира СЕНЬКО.

 

 

Міський голова                                                                                 Золтан БАБЯК

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень