Рішення сесії №722 «Про надання дозволу Шровт Золтану Бейловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, яка розташована за адресою: Закарпатська область, Берегівський район, с. Чома, урочище «Тюкош»»

Кількість переглядів: 195
Скликання: VIII скликання
Сесія: 7 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 18.06.2021
Номер документу: 722
Назва документу: Про надання дозволу Шровт Золтану Бейловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, яка розташована за адресою: Закарпатська область, Берегівський район, с. Чома, урочище «Тюкош»
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.03 МБ)

 

http://zakonst.rada.gov.ua/images/gerb.gif

 

БЕРЕГІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7  сесія УІІІ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

18.06.2021                                                   Берегове                                            № 722

 

Про надання дозволу Шровт Золтану Бейловичу на розроблення  проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність, яка розташована за адресою: Закарпатська область, Берегівський район, с. Чома, урочище «Тюкош»

 

 

 

          Керуючись статтями 143, 144 Конституції України, пунктом 34  частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,               статтями 12, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, статтею 50 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяву Шровт Золтана Бейловича (РНОКПП – *******), з метою передачі земельної ділянки у власність, за цільовим призначенням «для ведення особистого селянського господарства»(код КВЦПЗ 01.03), Берегівська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Надати дозвіл Шровт Золтану Бейловичу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення  земельної   ділянки  у  власність, яка розташована за адресою: Закарпатська область, Берегівський район, с. Чома, урочище «Тюкош»,  орієнтовною  площею  0,6000 га,  за цільовим призначенням «для ведення особистого селянського господарства»  (код КВЦПЗ 01.03).

2.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності та земельних відносин і управління земельних відносин Берегівської міської ради.

 

 

Секретар ради                                                                         Людмила ТОКАР

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень