Рішення сесії №906 «Про затвердження Гал Габріеллі Федорівні та Гал Федіру Федоровичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі, за адресою: м. Берегове, вул. Мужайська, 55, та передачу її безоплатно у спільну сумісну власність»

Кількість переглядів: 73
Скликання: VIII скликання
Сесія: 8 сесія (друге засідання)
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 14.07.2021
Номер документу: 906
Назва документу: Про затвердження Гал Габріеллі Федорівні та Гал Федіру Федоровичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі, за адресою: м. Берегове, вул. Мужайська, 55, та передачу її безоплатно у спільну сумісну власність
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.04 МБ)

http://zakonst.rada.gov.ua/images/gerb.gif

БЕРЕГІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8  сесія УІІІ скликання

(друге засідання)

Р І Ш Е Н Н Я

14.07.2021                                                  Берегове                                            №  906

 

Про затвердження Гал Габріеллі Федорівні та Гал Федіру Федоровичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі, за адресою: м. Берегове, вул. Мужайська, 55, та передачу її безоплатно у спільну сумісну власність

 

 

Керуючись статтями 143, 144 Конституції України, пунктом 34  частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 12, частиною 3 статті 78, частиною 2 статті 83, частинами 1 та 2 статті 118, статтями 121, 122 Земельного кодексу України, розглянувши заяву Гал Габріелли Федорівни та Гал Федіра Федоровича, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: м. Берегове, вул. Мужайська, 55, Берегівська міська рада.

 

ВИРІШИЛА:

      1. Затвердити Гал Габріеллі Федорівні та Гал Федіру Федоровичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), за адресою: м. Берегове, вул. Мужайська, 55, загальною площею 0,0950 га., (кадастровий номер 2110200000:01:025:0190), за цільовим призначенням «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» (код КВЦПЗ 02.01) .

          2. Передати Гал Габріеллі Федорівні та Гал Федіру Федоровичу безоплатно із земель комунальної власності у спільну сумісну власність земельну ділянку , за адресою: м. Берегове, вул. Мужайська, 55, загальною площею 0,0950 га.,  (кадастровий номер 2110200000:01:025:0190),  за цільовим призначенням «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» (код КВЦПЗ 02.01).

          3. Пропонувати  Гал Габріеллі Федорівні та Гал Федіру Федоровичу звернутись до органів, що здійснюють проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно для державної реєстрації права власності на земельну ділянку, згідно із цим рішенням.

          4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності та земельних відносин і управління земельних відносин Берегівської міської ради.

 

Міський голова                                                                            Золтан БАБЯК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень