Берегівська міська рада оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту детального плану території та Звіту по стратегічній екологічній оцінці до проекту документа державного планування.

Дата: 09.03.2023 12:08
Кількість переглядів: 206

Берегівська міська рада оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту детального плану території та Звіту по стратегічній екологічній оцінці до проекту документа державного планування.

ПОВНА НАЗВА ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

«Детальний план території за адресою: Закарпатська обл, Берегівський р-н, територія Мужіївської сільської ради, урочище Сільгоспхімія та с. Мужієво, вул. Ракоці Ференца ІІ, 276,278 Берегівського району»

Метою розроблення детального плану території є визначення параметрів комплексу перевантаження енергоносіїв (газо-нафтопродуктів), визначення функціонального використання території поруч з проектованим об’єктом та уточнення параметрів дорожньо-транспортної мережі.

Проект розроблено на підставі рішення Берегівської міської ради від 16.09.2022 р. №1644.

Замовник містобудівної документації - Виконавчий комітет Берегівської міської ради.

                Розробник проекту детального плану - ФОП, архітектор Андрусишин Р.П.

Виконавець звіту про стратегічну екологічну оцінку - ГАП Андрусишин Р.П.

ОРГАН, ЩО ПРИЙМАТИМЕ РІШЕННЯ ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ - Берегівська міська рада.

ПЕРЕДБАЧУВАНА ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

Дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення проекту Детального плану та Звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочато з дня їх оприлюднення – 10 березня 2023 р. на сайті Берегівської міської  ради за адресою http://beregivska.gromada.org.ua та триватиме по 10 квітня 2023 р.

ДАТА, ЧАС І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАПЛАНОВАНИХ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

11 квітня 2023 року о 14.00 год.  к.ч.  у відділі містобудування та архітектури Берегівської міської ради за адресою:  90202, м. Берегове, вулиця Богдана Хмельницького, 7, відбудуться громадські слухання з презентацією та експонуванням  проекту.

Ознайомитися з проектом Детального плану та Звітом про стратегічну екологічну оцінку, а також звертатися з пропозиціями та зауваженнями  в усній і письмовій формі можливо до відділу містобудування та архітектури Берегівської міської ради за адресою: 90202, м. Берегове, вулиця Богдана Хмельницького, 7, або на електронну пошту e-mail: arch_bermvk@ukr.net

Пропозиції та зауваження  просимо надавати  до  10 квітня  2023 року.

НЕОБХІДНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ ТРАНСКОРДОННИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ щодо проекту документа державного планування – відсутня.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень